OVERVIEW

Leader In The Industry

Our business is committed to providing our customers with product that is of the highest quality and that complies with the requirements of the ISO 9001:2015.

To facilitate this commitment, we have implemented a ISO standard that complies with these requirements. This program identifies the organizations use the standard to demonstrate the ability to consistently provide products and services that meet customer and regulatory requirements.

Our features

Support 24/7
Maintenance
Full services
OUR SERVICES

What we do

Gypa Fleksibil

Të gjitha gypat e prodhuara nga Pista-Ekoplast janë të dizajnuara me klientin në mendje.

View details

Arka Plastike

Ne prodhojmë tre lloje të arkave nga materiale cilësore PVC dhe me standardet më të larta.

View details

Ulese Sportive

Të dizajnuara për ti bërë ballë edhe kushteve më ekstreme të motit ofrojnë komoditet të lartë.

View details

Riciklimi

Riciklimi materialeve plastike si proces i rikuperimit të mbetjeve plastike dhe ripërpunimit.

View details