Të gjitha gypat e prodhuara nga Pista-Ekoplast janë të
dizajnuara me klientin në mendje. Qoftë për ujitjen e
kopshit apo dërgimin e ujit në distanca të largëta, gypat
fleksibil ju sigurojnë performancë lartë dhe
qëndrueshmëri që i ben ball cdo ambienti. Gama jonë
përfshin gypa të prodhuara nga PVC dy-shtresorë dhe
tre-shtresorë (përforcuar me fije poliesteri) të cilat janë
të disponueshme në dimenzione dhe gjatësi të ndryshme.
Të gjitha gypat e prodhuara nga Pista-Ekoplast përvec që
përballojnë shtypje të larta të ujit, ato gjithashtu janë
super elastik dhe shumë rrezistent ndaj përdredhjeve dhe
dëmtimeve të jashtme. Prandaj, të gjitha gypat tanë vijne
me 12 muaj garancion.