Gypa Fleksibil

Prodhimi i të gjitha llojeve të gypave fleksibil për ujitje me dimensione të ndryshme

Lexo më shumë

Arka Plastike

Arka plastike të bukës, rrushit, pemëve dhe perimeve, produkteve të bulmetit

Lexo më shumë

Produkte të tjera

Granulate dhe regranulate, karriga për palestra dhe stadiume, pirunjë, luga dhe thika plastike.

Lexo më shumë

Pista Ekoplast

Kompania Pista është hapur në vitin 1985 si ndërmarrje tregtare dhe e prodhimit të produkteve nga plastika. Gjatë viteve kompania ka diversifikuar gamën e produkteve të tyre. Programin e riciklimit të plastikës kompania e filloj në vitin 1996.

Lexo më shumë

Pista Ekoplast

Kompania Pista është hapur në vitin 1985 si ndërmarrje tregtare dhe e prodhimit të produkteve nga plastika. Gjatë viteve kompania ka diversifikuar gamën e produkteve të tyre. Programin e riciklimit të plastikës kompania e filloj në vitin 1996.

Lexo më shumë

Pista Ekoplast

Kompania Pista është hapur në vitin 1985 si ndërmarrje tregtare dhe e prodhimit të produkteve nga plastika. Gjatë viteve kompania ka diversifikuar gamën e produkteve të tyre. Programin e riciklimit të plastikës kompania e filloj në vitin 1996.

Lexo më shumë

Së shpejti risi produkte